BLI FAST GIVER

THK trenger faste givere, vi trenger deg! Faste givere er grunnmuren i organisasjonen. Faste givere skaper trygghet for våre brødre og søstre i øst.
( fyll ut skjema nederst på siden).

THK er en tverrkirkelig stiftelse som støtter kristent og humanitært arbeid i Øst-Europa. Vi støtter ulike prosjekter som lokalbefolkningen starter opp, alt fra barnehjem til bibelskole. Vi mener de lokale bør få sjansen til å hjelpe sitt eget folk, derfor driver ikke THK noe arbeid, vi er støttespillere.

Men vi er også brødre og søstre. Vi ser på våre venner i øst som brødre og søstre som trenger en hjelpende hånd. De trenger mange hjelpende hender. Derfor ber vi deg å rekke ut en hånd og bli fast giver.

Noe av dette støtter du når du støtter THK:
–         Rehabiliteringshjem for rusmisbrukere
–         Barnehjem i Ukraina
–         Utdannelse for pastorer og diakoner
–         Senter for gatebarn i Kiev
–         Kjøp av ny trailer til transport av humanitærhjelp.

Skattedradrag på gaver
THK er godkjent av skatteetaten slik at du kan få skattefradrag på selvangivelsen din. For 2022 er maksimale fradraget satt til 25 000,-. Alle gaver på over 500,- vil da kunne gi skattefradrag.

I praksis betyr det at hvis du gir 25 000,- til THK så får du 5 500,- av de tilbake i redusert skatt (22% fradrag).

For at du skal få fradraget på selvangivelsen din må vi ha litt info om gaven(e) dine slik at vi kan melde det inn til skatteetaten. Alt må etter registreres ved hjelp av skjema som er i linken under.

BLI FAST GIVER

Kontonr.: 3361.12.97373  Barnehjem
Kontonr.: 3361.10.25756  Humanitært arbeid
Kontonr.: 3361.18.83353  Bibelskolen/misjon

​Ønsker DU å bli med på fast givertjeneste til THK? Send oss en e-post